Poptávka po ubytování

Od
Do
Jméno
Příjmení
Email
Telefon
Poznámka
Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.
x

Ochrana osobních údajů

Veškeré osobní údaje považujeme za důvěrné a zpracováváme je v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů).

Na základě čl. 13 Nařízení tímto jako správce údajů poskytujeme zákazníkovi jako subjektu údajů informace o zpracování jeho osobních údajů.

Kontaktní údaje

Sídlo: STAVOUNION, akciová společnost, Čechova 164/1, České Budějovice 6, 370 01 České Budějovice
Telefon: +420 387 718 291
E-mail: info@stavounion.cz
www.stavounion.cz

Účely a právní základ zpracování Osobních údajů

Zpracování osobních údajů, v rozsahu jméno, příjmení, e-mailová adresa, telefonní číslo („dále jen „Osobní údaje“), jsou nezbytné pro řádné vyřízení rezervace a při komunikaci, a k takovému zpracování proto není třeba souhlasu subjektu údajů. Pokud nejsou tyto Osobní údaje sděleny, nemůže být služba poskytnuta.
Dále jsou zpracovávány Osobní údaje v rozsahu IP adresa a statistiky o používání stránek.

Účelem zpracování Osobních údajů je zejména:

  • komunikace s klientem
  • vyřizování rezervací
  • základní analytika chování návštěvníků na webových stránkách

Výše popsané činnosti zajišťujeme ve spolupráci s dalšími subjekty. Osobní údaje jsou v rámci oprávněného zájmu zpracování Osobních údajů spočívajícím v předání Osobních údajů za účelem statistického vyhodnocování dat předávány:

  • společnosti Anycoders s.r.o., IČO: 03888461, se sídlem České Budějovice - České Budějovice 3, Na Sadech 2036/18, PSČ: 370 01

Osobní údaje budou uloženy pro účely případných sporů, nebo z důvodů plnění legislativních požadavků daných místní legislativou, nebo legislativou EU.

Zároveň tímto výslovně žádáme, aby uživatel při komunikaci nesděloval údaje o svém zdravotním stavu a jiné údaje spadající do kategorie citlivých údajů. Takovéto údaje nikdy nevyžadujeme a není naším zájmem tyto osobní údaje jakkoli zpracovávat. Pokud však zákazník tyto údaje při komunikaci přes toto upozornění dobrovolně sdělí a tím je zjevně zveřejní, činí tak na vlastní riziko.

Práva subjektu údajů

Jste oprávněn/a požadovat přístup k Osobním údajům, opravu nebo výmaz Osobních údajů, jakož i omezení zpracování Osobních údajů. Máte právo vznést námitku proti zpracování Osobních údajů a právo na přenositelnost Osobních údajů. Všechna tato práva je možné realizovat v písemné či elektronické formě prostřednictvím výše uvedených kontaktních údajů. Máte rovněž právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů v souvislosti se zpracováním Osobních údajů.

x
WiFi ZDARMA
stabilní vysokorychlostní Internet
Parkování k dispozici
Možnost parkování pro ubytované i návštěvy
Blízko nádraží i centra
400 m od náměstí
Poptávka po ubytování

Ubytování je poskytováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích v šestém a sedmém patře, všechny pokoje s výhledem na město. Jednolůžkové pokoje mají přístup na vlastní terasu. Pokoje jsou standardně kompletně vybaveny nábytkem včetně lednice a elektrického vařiče. K dispozici je pračka a sušička zdarma. Nabízíme i pokoje s vlastním sociálním zařízením a kuchyňkou. Jinak sociální zařízení a vybavené kuchyňské linky jsou k dispozici na každém patře.

Ubytování
Čtyřlůžkový pokoj
2200 Kč/osoba/měsíc
Třílůžkový pokoj
2300 Kč/osoba/měsíc
Dvojlůžkový pokoj
2600 Kč/osoba/měsíc
Vlastní VIP pokoj
4000 Kč/osoba/měsíc
Parkování
Parkování pro studenty
1000 Kč/měsíc
  • dvou-, tří- a čtyřlůžkové pokoje
  • možnost ubytování pro páry
  • jednolůčkové VIP pokoje
  • vlastní terasa
  • vlastní sociální zázemí i s kuchyňkou
  • dvou-, tří- a čtyřlůžkové pokoje
  • možnost ubytování pro páry
  • jednolůčkové VIP pokoje
  • vlastní terasa
  • vlastní sociální zázemí i s kuchyňkou

Jak to u nás vypadá?

Kde nás najdete?

Adresa
Žižkova 12
České Budějovice
Příjezd autobusem nebo vlakem
Autobusové i vlakové nádraží je vzdáleno 300 metrů pohodlné chůze po rovině nebo jednu zastávku autobusem MHD.
Příjezd autem
Možnost využít parkoviště ve dvoře budovy.
Mapa Stavounion ubytovna

Pro zlepšování našich služeb nám pomáhají soubory cookie a ukládání dat o procházení stránek. Využíváním stránek s tímto souhlasíte.